Index of /docs/10. Консолидирани текстови на закони и подзаконски акти/FITO - PPP - podzkonski akti/PZR web

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[DIR]Parent Directory  -
[  ]ЗАКОН ЗА ПРОИЗВОДИ ЗА ЗАШТИТА НА РАСТЕНИЈАТА - КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ.docx14-Nov-2017 15:16 74K
[  ]НАЦИОНАЛНА ЛИСТА НА ОДОБРЕНИ ПРОИЗВОДИ И АКТИВНИ СУПСТАНЦИИ ЗА 2015 ГОДИНА.pdf14-Nov-2017 15:16 7.3M
[  ]ОДЛУКА ЗА ОПРЕДЕЛУВАЊЕ НА ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ НА КОИ МОЖЕ ДАСЕ ВРШИ УВОЗ И ИЗВОЗ НА ПРОИЗВОДИ ЗА ЗАШТИТА НА РАСТЕНИЈАТА.doc14-Nov-2017 15:16 27K
[  ]ПРАВИЛНИК ЗА ВИСИНАТА НА ТРОШОЦИТЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИ, ИЗДАВАЊЕ НА СЕРТИФИКАТ ЗА ОПРЕМА И КОНТРОЛНО ТЕСТИРАЊЕ НА ОПРЕМА.pdf14-Nov-2017 15:16 106K
[  ]ПРАВИЛНИК ЗА ДЕКЛАРИРАЊЕ И ОЗНАЧУВАЊЕ НА ДРУГИТЕ ПРОИЗВОДИ ЗА ЗАШТИТА НА РАСТЕНИЈАТА ПЛАСИРАНИ НА ПАЗАРОТ.pdf14-Nov-2017 15:16 80K
[  ]ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА ПРАВИЛНИКОТ ЗА НАЧИНОТ И ПРИНЦИПИТЕ ЗА РАБОТА НА СТРУЧНИОТ СОВЕТ.doc14-Nov-2017 15:16 32K
[  ]ПРАВИЛНИК ЗА НАЧИНОТ И ПРИНЦИПИТЕ ЗА РАБОТА НА СТРУЧНИОТ СОВЕТ.doc14-Nov-2017 15:16 30K
[  ]ПРАВИЛНИК ЗА НАЧИНОТ НА ЕВИДЕНТИРАЊЕ НА КОРИСТЕЊЕТО НА БИОАГЕНСИТЕ.doc14-Nov-2017 15:16 39K
[  ]ПРАВИЛНИК ЗА ПАРАЛЕЛЕН УВОЗ.doc14-Nov-2017 15:16 1.3M
[  ]ПРАВИЛНИК ЗА ПОБЛИСКИТЕ УСЛОВИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ ИСПОЛНУВААТ ПРАВНИТЕ ЛИЦА КОИ РАБОТАТ СО МНОГУ ОТРОВНИ СУПСТАНЦИИ И ПРОИЗВОДИ.pdf14-Nov-2017 15:16 104K
[  ]ПРАВИЛНИК ЗА ПОСТАПКАТА ЗА ОБРАБОТКА НА БАРАЊАТА И ПОДЕТАЛНАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА И ПОДАТОЦИТЕ ЗА ДОСИЕТО НА АКТИВНАТА СУПСТАНЦИЈА.pdf14-Nov-2017 15:16 4.2M
[  ]ПРАВИЛНИК ЗА ПОСТАПКАТА ЗА ОБРАБОТКА НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ОЦЕНA НА АКТИВНАТА СУПСТАНЦИЈА ВО СОГЛАСНОСТ СО УНИФОРМНИТЕ ПРИНЦИПИ.pdf14-Nov-2017 15:16 3.3M
[  ]ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА БАРАЊЕТО ЗАРАДИ НЕДОНЕСУВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ ЗА ДОЗВОЛА ЗА УВОЗ НА ПАРАЛЕЛНИОТ ПРОИЗВОД.pdf14-Nov-2017 15:16 543K

Apache/2.2.3 (CentOS) Server at arhiva.mzsv.gov.mk Port 80